Livrarea produselor – ISAYAA

Livrarea se face contra costului de 20 lei oriunde în țară.

Livrarea este gratuită pentru comenzi a căror valoare totală depășește 200 lei.

Livrările se fac prin firma de curierat parteneră în termen de 24-48 ore după primirea mailului de confirmare a expedierii comenzii. Livrarea coletelor se face la adresa specificată de client.

Mail-ul de confirmare expediere comandă va fi trimis doar în momentul preluării coletului de către Curier. Acest mail va fi trimis doar după:

  1. confirmarea existentei în stoc a produselor și a cantităților cerute de dvs;
  2. confirmarea modalității de plată sau a plății;
  3. timpul fizic de livrare.

Dacă pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde, adresa specificată de dumneavoastră este greșită etc), veți fi contactat telefonic de către curier. Dacă nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele rămân la curierul zonal 7 zile, după care revin la Vânzător.

Vânzătorul nu este răspunzător pentru expedieri întârziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea greșită a unei expedieri sau a unei părți din aceasta în cazul în care sunt generate de următoarele situații/ circumstanțe independente de voința noastră, dar nelimitându-se la acestea: blocaje rutiere (căderi de copaci, stânci, coliziuni în lanț), surpări de teren în apropierea șoselei, căderi de poduri, astupări de tunele montane, deraierea trenurilor în apropierea șoselei, blocări naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, condiții meteorologice nefavorabile bunei desfășurări a itinerariului propus; cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundații, deversări de fluvii, părăsiri de albii etc.; cauze umane: starea de război, starea de asediu, etatizarea forțată (trecerea în proprietatea statului), revoluții, revolte populare etc; nerespectarea comenzilor de către furnizori și terți.